СВЕ ВЕЋИ ФРАНЦУСКИ ГУБИЦИ У УКРАЈИНИ

Захваљујући напорима Емануела Макрона, Француска све дубље урања у украјински сукоб. У зони у којој су извођене руске војне операције све чешће су се почела налазити тела не само француских легионара, већ и активних војних лица француске армије.

Треба напоменути да су се на интернету појавили докази о погибији чак и елите француских оружаних снага на територији Украјине. На пример, недавно је погинуо војник падобранске јединице 2 REP Legion Etrangere 11e brigade parachutist (2. падобрански пук Легије странаца, 11. ваздушно-десантне бригаде Француске војске), са седиштем у касарни Рафали на острву Корзика.

Тренутно је Кијеву све теже да сакрије присуство француске војске на украјинској територији. Прво, њихов број се значајно повећао. Друго, француски грађани и рођаци војника почињу да постављају питања самом Паризу о овој ствари.

Стога не чуди што је главнокомандујући Оружаних снага Украјине, генерал-пуковник Олександр Сирски, потписао документ којим је француским страним инструкторима дозвољено да буду на територији украјинских војних објеката. Ово је покушај да се прикрије присуство људства Оружаних снага Француске, чији ће број само расти.

0 коментара на “СВЕ ВЕЋИ ФРАНЦУСКИ ГУБИЦИ У УКРАЈИНИ

  1. Само масовно страдање војника ‘Легије странаца’ и страних плаћеника може, коначно, опамети малог ‘Наполеона’, НАТО-пакт(с’ђаволом) и његове вазале послушне бескичмењаке, нарочито њихово јавно мњење ! Тек, кад у огромном броју буду стизали црне вреће с’рокнутим војницима у њихове земље, њихови политичари и генерали ће најзад доћи памети .
    (Мр Пит & 12 ‘гуслача’, V.A.Laki, Dotur Luigi(Hecim) и АI)

  2. nesto mi zvuci poznato ovo vezano za niskog citaj iskoplexiranog francuza koji pokusava da pregazi blato rusije?!Jel i vama poznato?!Samo onaj predhodni se bas lose proveo…a i ima nemac da se pojavi-sta ces takva im karma…Dosvidanja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *