МИНИСТАР ОДБРАНЕ ПОСЕТИО ФАБРИКУ БОРБЕНИ СЛОЖЕНИ СИСТЕМИ КОД КУРШУМЛИЈЕ

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић обишао је данас привредно друштво “Борбени сложени системи Д.О.О” у месту Пљаково код Куршумлије.

Фото: Министарство одбране Србије

Министар Вучевић најпре се састао са руководством тог привредног друштва и представницима јавног предузећа  “Југоимпорт-СДПР” са којима је разговарао о достигнутом степену производње и извршеним радовима у оквиру комплекса у Пљакову.

Фото: Министарство одбране Србије

Након састанка, министар одбране обишао је организациону целину “Фабрика за обраду метала Куршумлија” и том приликом упознао се са производним процесом фабрике и разговарао са младим инжењерима.

Током данашњег обиласка, пословодство привредног друштва министру одбране представило је производни програм, као и наредне фазе развоја тог погона, а обишли су и изложена оклопна возила “Лазар” и “Милош”.

Фото: Министарство одбране Србије

Данашњем састанку присуствовали су државни секретар у Министарству одбране Немања Старовић, помоћник министра за материјалне ресурсе др Ненад Милорадовић и шеф кабинета министра одбране бригадни генерал Горан Момчиловић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *