ПРИПАДНИК ВОЈСКЕ СРБИЈЕ ПОГИНУО: Војни камион слетео у провалију!

У току реализације редовних активности у Копненој зони безбедности, јутрос око 9.30 часова у селу Дреновац код Врања дошло је до удеса војног моторног возила у којем су се налазила четворица припадника Војске Србије.

У саобраћајној несрећи живот је изгубио старији водник прве класе Бранислав Ковачевић из састава Прве бригаде копнене војске, који је управљао возилом. Тројица припадника Војске Србије су том приликом задобила телесне повреде које нису опасне по живот. Они су збринути у здравственом центру у Врању.

На лице места су изашли органи војне полиције, заменик вишег јавног тужиоца у Врању и припадници Министарства унутрашњих послова. Увиђај је у току.

Старији водник прве класе Бранислав Ковачевић је рођен 2. маја 1975. године, а у Војсци Србије је био од 20. јула 1996. године. Иза себе је оставио супругу и двоје деце.

Потпредседник Владе и министар одбране Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић упутили су телеграме саучешћа породици трагично страдалог припадника Војске Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *