КРАГУЈЕВАЧКИ РАКЕТАШИ ПОКАЗАЛИ УВЕЖБАНОСТ НА РАКЕТНОМ СИСТЕМУ КУБ!

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић обишао је данас дивизион 250. ракетне бригаде за противваздухопловна дејства у гарнизону Крагујевац.

Том приликом је сагледао могућности јединица Ратног ваздухопловства и ПВО за извођење електронских дејстава, као и увежбаност и оспособљеност послуга ракетних система за дејство у условима електронског ометања.

Изражавајући задовољство приказаним новим способностима Војске Србије, као и одличном обученошћу пилота-оператера даљински пилотираних ваздухоплова и послуга система за противваздухопловна дејства, генерал Мојсиловић је истакао да ће се и у наступајућем периоду наставити са модернизацијом, опремањем и свеукупним јачањем Ратног ваздухопловства и ПВО.

У пратњи начелника Генералштаба током обиласка били су заменик команданта Ратног ваздухопловства и ПВО генерал-мајор Бране Крњајић, начелник Управе за обавештајно-извиђачке послове (Ј-2) бригадни генерал Драган Арсенијевић, начелник Управе за телекомуникације и информатику (Ј-6) бригадни генерал Миле Витезовић и командант 250. ракетне бригаде за  противваздухопловна дејства бригадни генерал Новица Гогић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *