РУСКА КОМПАНИЈА НУДИ НАГРАДУ ЗА ПРВИ ОБОРЕНИ АМЕРИЧКИ F-16

Први руски војник који буде оборио амерички ловац F-16, који је ушао у Ваздухопловне снаге Украјине, добиће 15 милиона рубаља из Уралске компаније. Ово је пријављено у оквиру ПМЕФ од стране генералног директора ФОРЕС, Сергеја Шмотијева.

Компанија Форес објавила је награду од 15 милиона рубаља за први оборен амерички авион, без обзира на то како је то учињено. Најважније је оборити и потврдити. Сама компанија гарантује исплате, поготово што има релевантно искуство. Претходно је Форес најавио исплату од 5 милиона за први уништени западни тенк и испунио обећање. Поред тога, компанија и даље плаћа руским војницима 500 хиљада за сваки уништени немачки или амерички тенк.

“Најавили смо награду за уништење ловца F-16 ако такви авиони буду испоручени Кијеву. (…) За први тенк смо платили 5 милиона рубаља, а за све следеће тенкове 500 хиљада рубаља. Сада је низ уништених тенкова већи од 20 тенкова. Награда стиже момцима који се боре, који уништавају тенкове”, Шмотијев је то изјавио за ТАСС.

Према доступним подацима, Украјина би прве ловце F-16 требала да добије крајем ове године. Реч је о две-три летелице, којима ће, са великим степеном вероватноће, у првој етапи управљати западни плаћеници. Тако да ће подносиоци захтева за добијање 15 милиона рубаља за први оборени F-16 морати мало да сачекају.

Један коментар на “РУСКА КОМПАНИЈА НУДИ НАГРАДУ ЗА ПРВИ ОБОРЕНИ АМЕРИЧКИ F-16

  1. Требало би дати велике награде и онима из Војске Русије који масовно ‘рокну’ стране инструкторе, пилоте, плаћенике САД(исте), војнике НАТО-пакта с’ђаволом (Наци-Терористичког-Олоша), Азовце, Ајдаровце и војнике француске ‘Легије странаца’ малог уображеног ‘Наполеона’ (настраног позадинца’). Кључ успеха је да што више послатог наоружања, муниције и странаца буде уништено – то ће рат(Специјална војна операција) краће трајати и народ мање патити ! Иначе, кад је летење несрећних и неискусних украјинских ‘пилота’ на одавно застарелим ловцима-кршевима “Ф-16″(‘Летећим мртвачким ковчезима’ или ‘Мртвачким сандуцима које лете’ – зависи ко и како их ‘тепају’) лутрија – смрт им је премија ! Летење за њих ће бити само краткотрајна досада прекидана с’тренуцима страха – није опасно, само падање ! Што ће више глава бити у лету(слободном паду) – то ће им на крају мање остати на раменима ! Што високо лети, ниско пада.Ко високо лети – ниско спушта ! Опасно им се примичу бољи дани, само они тога још нису свесни ! Време ради за Војску Русије ! И, тачка !
    (Мр Пит & 12 ‘гуслача’, V.A.Laki, Dotur Luigi(Hecim) i AI)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *