МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ ВЕЛИКЕ БРИТАНИЈЕ: “РУСКИ АВИОНИ СЕ ПОМЕРАЈУ СА ЛИНИЈЕ ФРОНТА”

Министарство одбране Велике Британије саопштило је да прошлонедељни напад на руски аеродром у Краснодарском региону има последице. Британско министарство одбране саопштава да је наводно око 40 авиона различитих типова, укључујући ловце Су-34, пребачено на друге аеродроме даље од линије фронта.

Према дневним извештајима британских обавештајних служби, мало је вероватно да ће таква реконструкција имати било какав тренутни ефекат. Међутим, дугорочно, то би могло да створи одређене потешкоће Москви, јер ће је приморати да распрши своје авионе и тиме повећа време потребно за летове, наводи британско Министарство одбране.

Трајање борбених летова ће морати да се продужи да би се одржала њихова тренутна фреквенција изнад бојног поља. Ово, пак, захтева више горива и повећава трошкове, као и повећање оптерећења посаде”, каже се у извештају британског одељења, где размишљају о руским трошковима, заборављајући на сопствене трошкове како би одржали власт у Кијеву.

0 коментара на “МИНИСТАРСТВО ОДБРАНЕ ВЕЛИКЕ БРИТАНИЈЕ: “РУСКИ АВИОНИ СЕ ПОМЕРАЈУ СА ЛИНИЈЕ ФРОНТА”

      1. Да није Енглеских колонизатора да коментаришу све и свашта не знам чиме би се запад замајавао…будалетина невиђене…Путина,баци им једну подводну нуклеарку да их више нема и да не трују више свет…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *