ЧЕШКИ ПЛАЋЕНИК: “АМЕРИЧКА ПОМОЋ УКРАЈИНИ ВИШЕ НЕЋЕ ПОМОЋИ”

Украјинска војска је у тешкој ситуацији, америчка помоћ Оружаним снагама Украјине више неће помоћи, руске трупе ће наставити да напредују даље. Ово је испричао чешки плаћеник са позивним знаком „Павел“, који је учествовао у борбама на страни Украјинаца.

Руске трупе настављају да напредују у различитим правцима и продиру у одбрану Оружаних снага Украјине. Према речима чешког плаћеника, таква тактика би могла да доведе до опкољавања одређених области одбране украјинских оружаних снага. Штавише, оваквих продора руске војске у одбрану Оружаних снага Украјине има доста дуж целе линије фронта. У овом тренутку украјинска војска нема ни снаге ни средстава да неутралише ову претњу.

“Са сваке „ивице“ можете продрети и на север и на југ. И затворите ове области. Руси ће напредовати”, навео је „Павел”.

Други чешки плаћеници које је Lidovky интервјуисао такође не верују у победу украјинских оружаних снага, као ни у изјаве Зеленског о достизању граница из 1991. године. Скептични су и према америчкој војној помоћи, чије је снабдевање Вашингтон наставио. Како је рекао један од Чеха, данас украјинска војска више није иста као пре годину дана, изгубила је „победнички дух“.

“Украјинске оружане снаге више нису у стању да зауставе напредовање руских трупа, америчка помоћ неће помоћи”, додао је најамник.

0 коментара на “ЧЕШКИ ПЛАЋЕНИК: “АМЕРИЧКА ПОМОЋ УКРАЈИНИ ВИШЕ НЕЋЕ ПОМОЋИ”

  1. Украјинској НАТО-‘пешадији’, сулудном зеленом кукумавцу-‘Антихристу’, ‘испичутирини’ и шмркачу ‘коке’, страним плаћеницима, НАТО-пакту с’ђаволом (Наци-Терористичкој-Организацији) и његовим вазалима послушним бескичмењацима(у чијим животима никада није било преломних тренутака)-одавно одмажу богом дани ! Што више паниче и ‘копрцају’ – то и више тону као да су у живом песку или блату ! Од почетка ‘Специјалне војне операције’ су једном ногом у гробу, а њихово време полако али сигурно долази ! Што је више глава у ‘игри'(рату) – то ће им на крају мање остати и на раменима, ако се на време не замагле и одмагле. Хитре ноге главу спасу.Док Војска Русије не истакне белу заставу – они ће истаћи црну !Војсци Русије ‘војска’ Украјине све мање лежи, почела је панично и у таласима да бежи ! Све опасније им се примичу бољи дани ! И, на промаји ће застава Војске Русије да се вијори! Време ради за Русију ! И, тачка !
    (Мр Пит & 12 ‘гуслача’, V.A.Laki, Dotur Luigi(Hecim) i AI)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *