У НОЋИ 19. ЈУНА РУСИ СУ ИЗВЕЛИ НАПАДЕ ПО УКРАЈИНСКИМ ЦИЉЕВИМА, УКЉУЧУЈУЋИ ВОЗОВЕ СА ОПРЕМОМ У ХМЕЉНИЦКОЈ, КИРОВОГРАДСКОЈ, ЛАВОВСКОЈ И ХАРКОВСКОЈ ОБЛАСТИ

У ноћи 19. јуна, руске оружане снаге извеле су масовни напад на украјинске циљеве. Како се наводи, напад је био комбиновани, током којег је коришћено различито оружје, укључујући дронове камиказе и ракете.

Постало је познато да су циљеви погођени у Кировоградској области. Погођени су објекти у којима се налазила украјинска војна опрема, укључујући и ону коју су испоручиле земље НАТО. Подсетимо, јуче су западни медији објавили да је оружје као део новог пакета војне помоћи који су одобриле САД „почело да стиже на време на линију фронта“. За такав транзит користи се регион Кировоград.

Руске беспилотне летелице су током ноћи неколико пута погодиле мете у Хмељницкој области.

Осим тога, пријављују се доласци у Лавовску област. После неколико летова, струја је нестала у Лавову и низу насеља у овом региону у западној Украјини. Неколико возова са војном опремом заустављено је на железничким шинама. Према последњим подацима, против њих су вршени и штрајкови. Информације о овоме се разјашњавају.

Авио-бомбе са УМК извршиле су напде на украјинске циљеве и положаје у области Харкова. Реч је о циљевима у непосредној близини Харкова, као и јужно од села Глубокоје и у близини града Бороваја код реке Оскол.

Упозорење о ваздушном нападу још није укинуто у низу украјинских региона.

3 коментара на “У НОЋИ 19. ЈУНА РУСИ СУ ИЗВЕЛИ НАПАДЕ ПО УКРАЈИНСКИМ ЦИЉЕВИМА, УКЉУЧУЈУЋИ ВОЗОВЕ СА ОПРЕМОМ У ХМЕЉНИЦКОЈ, КИРОВОГРАДСКОЈ, ЛАВОВСКОЈ И ХАРКОВСКОЈ ОБЛАСТИ

  1. Свака част и чест Војсци Русије ! Не могу НАТО-пакт с’ђаволом (‘Наци-Терористичка-Опош) и његови вазали послушни бескичмењаци послати толико војне опреме, наоружања и муниције Украјинској НАТО-пешадији, колико Војска Русије може уништити, ако на време сазна за пошиљке! Војска Русије треба да рокне и што више страних војника, плаћеника, инструктора, ‘саветника’, Азовца, Ајдаровца Крокеновца и војника ‘Легије странаца’ уображеног малог ‘Наполеона’ (‘настраног позадинца’) ! Само их велики губици у људству могу најзад опаметити, нарочито, њихово јавно мњење! Тек кад буду црне вреће у све већем броју стизале у њихове земље, ће се коначно опаметити !
    (Мр Пит & 12 ‘гуслача’, V.A.Laki, Dotur Luigi(Hecim) i AI)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *