РУСКИ ЛОВАЦ СУ-35С ПАО У МОРЕ НЕДАЛЕКО ОД СЕВАСТОПОЉА

Руски борбени авион срушио се у Црно море код Севастопоља, ове информације долазе из различитих руских и украјинских извора. Према прелиминарним информацијама, реч је о ловцу Су-35С. Пилот се катапултирао.

Борбени авион Ваздушно космичких снага Русије пао је у море, пилот се катапултирао, покупили су га спасиоци на 200 метара од обале, жив је и није животно угрожен. Пад авиона потврдио је гувернер Севастопоља Михаил Развозжајев, који је на свом ТГ каналу јавио да нема последица од пада авиона. Прелиминарне информације наводе да је реч о ловцу Су-35С.

“Војни авион се срушио у море. Видим да украјинске јавне странице објављују много различитих информација. Ниједан цивилни објект није оштећен. Пилот се катапултирао. Покупили су га спасиоци Севастопољске спасилачке службе на удаљености од двеста метара од обале. Његов живот није у опасности”, написао је гувернатор.

Разлог пада није познат, Министарство одбране Русије ће то испитати, али се за сада претпоставља да је могао бити технички квар, као и „пријатељска ватра“, никоништа не искључује. Разни украјински извори снажно стоје иза друге верзије, друге уопште не узимају у обзир. Штавише, на снимку који је дистрибуиран на интернету види се да је авион који пада у пламену. Министарство одбране Русије још није коментарисало пад авиона.

0 коментара на “РУСКИ ЛОВАЦ СУ-35С ПАО У МОРЕ НЕДАЛЕКО ОД СЕВАСТОПОЉА

  1. A, vojsci Ukrajine je od početka rata (Specijalne vojne operacije) oboreno preko petsto aviona, a helikoptere i da ne spomenem(o) ! Koliko će, tek, biti oboreno odavno zastarelih lovaca-krševa “F-16” (‘Letećih mrtvačkih kovčega’ ili ‘Mrtvačkih sanduka koje lete’ – zavisi ko i kako ih ‘tepaju’) u nastavku rata, ako nesrećni ukrajinski piloti polete na tim lovcima – krševima !? Od toga će Ukrajincima, NATO-paktu(s’đavolom) i njegovim vazalima poslušnim beskičmenjacima(u čijim životima nema prelomnih trenutaka) boleti glave, a uši ‘otpadati’ – kako bi rekli mladi ! Što je više glava pilota Ukrajine u ratu – to će im, na kraju manje ostati i na ramenima. Sve opasnije im se primiču bolji dani – odmažu im bogom dani.Vreme radi za Vojsku Rusije ! I, tačka !
    (Mr Pit & 12 ‘guslača’ i AI)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *