РУСИ ЗАРОБИЛИ БРЕДЛИ: Објавили као доказ два снимка! ВИДЕО

Фото: Принтскрин Телеграм

Од борбених возила пешадије Бредли М2А2 ОДС у рату у Украјини се много чекивало. Сви су са надом гледали како топ калибра 25 мм Бушмастер разбија руски оклоп и претвара тенкове и борбена возила пешадије БМП 1, 2 и 3 у ватрену буктињу.

Фото: Телеграм/Борци 71. моторизованог пука

А, онда шок запрепаштење, констернација, посебно од 2. јуна улседило је када су се појавили први снимци, а онда и фотографије уништених Бредлија. Подаци су различити колико је уништених, шта је оштећено, а још више шта је заробљено и пребачено у Русију.

Цифре су различите негде се спомиње 16, негде 25, негде 30 уништених Бредлија, број заробљених различит, али ниједан прецизан.

Фото: Телеграм/Борци 71. моторизованог пука

Међутим у ноћи 11. на 12. јул појавили су се прво фотографије спаљених бредилија, који су ко зна кад уништени, а начинили су их припадници 71. моторизованог пука руске армије.

А онда су и освнаули снимци заробњеног Бредлија, који се налазио још у режиму рада. На сницмима се види група руских војника који се снимају испред заробљеног Бредлија и поздрављају Зеленског уз поздрав и да очекују сада новчану награду со бзиром да руске војне власти исплаћују новац за сваки примерак уништене и заробљене западне борбене технике.

Фото: Телеграм/Борци 71. моторизованог пука

Убрзо је освануо и нови снимак који су начинили борци јединице Каскад, али из друго угла на коме се види Бредли М2А2. Када је начињен снимак то за сада није познато.