РУСИ ЗАРОБИЛИ БРЕДЛИ: Објавили као доказ два снимка! ВИДЕО

Од борбених возила пешадије Бредли М2А2 ОДС у рату у Украјини се много чекивало. Сви су са надом гледали како топ калибра 25 мм Бушмастер разбија руски оклоп и претвара тенкове и борбена возила пешадије БМП 1, 2 и 3 у ватрену буктињу.

Фото: Телеграм/Борци 71. моторизованог пука

А, онда шок запрепаштење, констернација, посебно од 2. јуна улседило је када су се појавили први снимци, а онда и фотографије уништених Бредлија. Подаци су различити колико је уништених, шта је оштећено, а још више шта је заробљено и пребачено у Русију.

Цифре су различите негде се спомиње 16, негде 25, негде 30 уништених Бредлија, број заробљених различит, али ниједан прецизан.

Фото: Телеграм/Борци 71. моторизованог пука

Међутим у ноћи 11. на 12. јул појавили су се прво фотографије спаљених бредилија, који су ко зна кад уништени, а начинили су их припадници 71. моторизованог пука руске армије.

А онда су и освнаули снимци заробњеног Бредлија, који се налазио још у режиму рада. На сницмима се види група руских војника који се снимају испред заробљеног Бредлија и поздрављају Зеленског уз поздрав и да очекују сада новчану награду со бзиром да руске војне власти исплаћују новац за сваки примерак уништене и заробљене западне борбене технике.

Фото: Телеграм/Борци 71. моторизованог пука

Убрзо је освануо и нови снимак који су начинили борци јединице Каскад, али из друго угла на коме се види Бредли М2А2. Када је начињен снимак то за сада није познато.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *