АНАЛИЗА, ДА ЛИ СУ УКРАЈИНСКИ ДРОНОВИ ЛАНСИРАНИ ИЗ ПОДМОСКОВЉА У НАПАДУ НА НОВУ МОСКВУ И ЗАШТО?

принтскрин Твитер

ТВ Фронт/Бошко Јовановић

Напади дроновима на Москву немају никакв смисао, као и напади на Белгород.

Шта је смисао напада? Онако како га изводе Руси?

Руси нападају тамо неке аеродроме, термоелектране итд, итд, нешто што утиче на цео систем. У Белгороду је спржена један фарма пилића. Не разумем таково ратовање. Видим да је у Краснодару нападнута рафинерија нафте. Са војне тачке гледишта то има смисла, али напад на Москву, односно Подмосковље или оно што се зове „Нова Москва“ не.

Фото Принтскрин Телеграм

Југозападни део старе Москве постоји МГИМО и постоји Гаспром. И преко пута мог МГИМО постоји универзитет са скраћеницом АТИСО ( на српском Академија рада и социјалних односа). Оснивач и власник тог универзитета је Синдикат. На том југозападном делу старе Москве сем тога нема ништа. Имају неке стамбене зграде, али то толико прецизно, кад кажем прецизно, пало ми је на памет можда се сад нешто саградило, али не верујем, зато што је Москва проширена на Нову Москву, кад је Медведев био на власти идеја је била да Акедмија наука из центра оде у такзвану Нову Москву у Подмосковље које је исто величине као и Москва, па су га назвали Нова Москва.

Погођено је насеље Нова Рига у Новој Москви. Нити је то престижно, није битно јер у Нову Москву нису реализовани планови који су за то били предвиђени. Зашто то причам, зато што напади дроновима на Москву на тај начин немају смисла. Напади на Краснодар имају смисла, напади на војни аеродром Белгород има смисла, али рецимо то што се ради према Белгородској области то је терорисање, то није ратовање него терорисање.

Губернатор Белгородске области је рекао да једини начин да се прекине бомбардовање Белгородске области јесте да се Харков припоји Белгородској области. То је рекао јавно на руској телевизији. Иначе Гладков, губернатор Белгородске области је врло способан и обичан човек којем му је стало до људи.

Што се тиче напада дроновима које Украјинци треба да изведу.

Они ако би гађали нешто у Москви гађали би рецимо Министарство одбране, седиште ГРУ, цивилне СВР.

Код ових напада дроном на Москву, ја долазим до закључка да су ти дронови лансирани из Подмосковља. Да су ови летели са територији Украјине били би одмах откривени на украјинско-руској граници, над Белгородом, Курском, али то није случај, јер би они тад били оборени.

принтскрин Твитер

Сетимо се оног дрона који је пао на Загреб. Он је одмах примећен кад је узлетео, праћен је над Румунијом, Мађарском и Хрватском. Али извештај да је било који дрон праћем од украјинско-руске границе до Москве ја нисам видео.

То остаља за претпоставку да су ти дронови лансирани из Подмосковља.