УКРАЈИНСКИ ИЗВОРИ: “УКРАЈИНСКА ВОЈСКА ПРЕБАЦУЈЕ НОВЕ СНАГЕ У КУРСКУ ОБЛАСТ”

Упркос проблемима украјинске војске на покровском правцу, где руске трупе озбиљно напредују, Генералштаб Оружаних снага Украјине наставља да шаље резерве у Курску област. Према украјинском ТГ каналу „Легитимниј“, украјинске снаге су добиле задатак да држе окупиране територије, правећи „прелепу слику“ док је Зеленски у Сједињеним Државама.

Украјинска армија, је послала резерве на курски правац, и покушаће да се пробије или задржи заузете територије, не дозвољавајући Оружаним снагама Русије да напредују. Ово наређење је стигло од Сирског, који је разговарао са шефом канцеларије Ермаком. При том, нико неће обраћати пажњу на губитке. Суштина је у томе да Зеленски треба да покаже да је у украјинској војсци „све добро“ и да добије нову помоћ за то, као и да укине ограничења за ракетне ударе на Русију.

Све више резерви се креће у правцу Курска и украјинске снаге покушавају да организују продор тамо или задрже освојене руске територије за Украјину док је Зеленски у САД. Банковој није брига шта ће бити после. За њих је важно да спонзорима продају свој „превазиђени план“ по вишој цени”, пише украјински ТГ канал.

Раније је објављено да ће Зеленски донети свој „план победе“ у Сједињене Државе, што Бајден мора да одобри. У оквиру овог плана планирано је да се Украјина учини довољно снажном да може да победи Русију. То такође укључује укидање ограничења на ударе западних пројектила дубоко у руску територију. Сада Кијев има сву наду у ракете.

Један коментар на “УКРАЈИНСКИ ИЗВОРИ: “УКРАЈИНСКА ВОЈСКА ПРЕБАЦУЈЕ НОВЕ СНАГЕ У КУРСКУ ОБЛАСТ”

  1. Kao da Jenki ne znaju šta se dešava u Kurskom regionu. Sve je već svima kristalno jasno oko Ukrajine. Već su i sami jenki rekli da ne postoji srebreni mentak koji bi pobedio Ruse, a ipak šalju naoružanje. Sada je pitanje hoće li starac u 80im eskalirati ili ne. Lično mislim da hoće, pošto neko ko je ceo život proveo u politici a nije ništa posebno postigao, željan je da bude upamćen po nečemu.
    Prosto neverovatno kako neodgovorne vlasti postoje, da su spremni staviti svoje nacionalne interese na kocku zbog mržnje prema Rusiji. Poljska i britanija su primer toga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *