АМЕРИКАНЦИ СТАВИЛИ ТАЧКУ НА ПРИЧУ: НАД ЦРНИМ МОРЕМ НИЈЕ БИЛО НИКАКВОГ ОБАРАЊА БЕСПИЛОТНЕ ЛЕТЕЛИЦЕ

Званичник америчке одбране рекао је Ројтерсу да се данас изнад Црног мора није догодио ниједан инцидент који укључује амерички дрон за надзор

Неименовани званичник Пентагона саопштио је вечерас поводом руске објаве да је борбени авион МИГ-31 оборио америчку стратешку беспилотну летелицу RQ-4 Global Hawk над Црним морем да је то лажна вест!

Званичник америчке одбране рекао је Ројтерсу да се данас изнад Црног мора није догодио ниједан инцидент који укључује амерички дрон за надзор, упркос ранијим тврдњама неколико руских извора.

Fighterbomber Телеграм наглог који припада руским ваздушно космичким снагама и објављује све везано за руску авијацију и учешће у рату у Украјини у понедељак 24. јуна 2024. објавио је вест да је руска борбена авијација над Црним морем оборила америчку беспилотну летелицу. Остали канали преносе да је у питању био руски борбени авион МИГ-31 који је са ракетом Р-37 оборио америчку стратешку беспилотну летелицу RQ-4B Global Hawk која је летела на великој висини на задатку извиђања полуострва Крим.

Стратешка беспилотна летелица RQ-4B Global Hawk од почетка рата у Украјини интензивно осматра зону Црног мора од самог почетка рата у Украјини.

5 коментара на “АМЕРИКАНЦИ СТАВИЛИ ТАЧКУ НА ПРИЧУ: НАД ЦРНИМ МОРЕМ НИЈЕ БИЛО НИКАКВОГ ОБАРАЊА БЕСПИЛОТНЕ ЛЕТЕЛИЦЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *