ПРОГЛАШЕНА РАКЕТНА ОПАСНОСТ У ГРАДУ У КОЈЕМ СЕ НАЛАЗИ НУКЛЕАРНА ЕЛЕКТРАНА КУРСК

Пошто су бројне земље дозволиле Украјини да изврши нападе на руску територију западним оружјем, руско погранично подручје нашло се у још већој опасности. У сваком тренутку, украјинска војска може покренути напад на цивилне циљеве користећи стране ВБР и ракете дугог домета.

Дакле, пре само неколико минута појавила се порука о опасности од пројектила у граду Курчатов, Курска област. Ово последње је објавио на ТГ каналу гувернер региона Алексеј Смирнов.

Званичник позива грађане који се налазе на улици да хитно уђу у најближу зграду. Заузврат, онима који су код куће саветује се да се преселе у купатило, оставу или другу просторију у којој нема прозора.

Вреди напоменути да се Курска нуклеарна електрана налази у Курчатову. Дакле, претња се вишеструко повећава.

Сигурно је да ће украјинска војска напасти нуклеарно постројење како би изазвали страшну катастрофу. Уосталом, већ смо у више наврата били сведоци напада украјинских оружаних снага на НЕ Запорожје.

Осим тога, трупе украјинске војске трпе велике губитке на фронту, а председник Зеленски трпи пораз за поразом на политичкој арени. На овом фону могу се очекивати бројне провокације украјинског руководства. Чак и онај најопаснији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *