ДМИТРИ МЕДВЕДЕВ ЗАПРЕТИО УКРАЈИНИ: ВАШИ ЗВАНИЧНИЦИ БИЋЕ НЕМИЛОСРДНО УНИШТЕНИ АКО КИЈЕВ БУДЕ ПОВЕЗАН СА НАПАДОМ У МОСКВИ!

Док увелико траје антитерористичка оперција у предграђу Москве и спроводе се прва хапшења осумњичених повезаних са терористичким нападом, и пребројавају жртве, огласио се Димитри Медведев који је запретио да ће највиши званичници Украјине бити „немилосрдно уништени као терористи“ ако „кијевски режим“ буде повезан са нападом на концертну дворану у Москви.

” Породицама погинулих у терористичком нападу – искрено саучешће, искрена снага свим најмилијима жртава. Терористи разумеју само узвратни терор. Никаква суђења или истраге неће помоћи ако се сили не супротстави силом, а смрти тоталним егзекуцијама терориста и репресијама над њиховим породицама. Светско искуство.

Ако се утврди да се ради о терористима кијевског режима, немогуће је другачије поступати са њима и њиховим идеолошким инспираторима. Сви они морају бити пронађени и немилосрдно уништени као терористи. Укључујући и званичнике државе која је починила такав злочин”, написао је Медведев на свом Телеграм налогу

0 коментара на “ДМИТРИ МЕДВЕДЕВ ЗАПРЕТИО УКРАЈИНИ: ВАШИ ЗВАНИЧНИЦИ БИЋЕ НЕМИЛОСРДНО УНИШТЕНИ АКО КИЈЕВ БУДЕ ПОВЕЗАН СА НАПАДОМ У МОСКВИ!

  1. Šta su radile nadležne službe?
    Svako veće okupljanje treba biti obezbeđeno i većim prisustvom policije ili nekih delova vojske .
    Izbore su obezbeđivali i dugim cevima, menjali lokacije glasanja, odrađivali posao i nije bilo problema.
    Ovo opet izgleda tako nestvarno … videćemo, ali opet stradaše ljudi koji ništa krivi nisu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *