УКРАЈИНСКА ИГРА РУСКОГ РУЛЕТА СА ИЗРАЕЛОМ

принскрин јутјуб

Лични осврт, Пише: Данко Боројевић

У светлу истраге Конгреса САД о пореклу западног наоружања, а пре свега америчког, које се „случајно или не“ нашло у рукама Хамаса, дигла се велика прашина. У почетку многи су негирали, да је то оружје дошло из Украјине. Тврдили су, да је то обична руска пропаганда. А онда је за „неверне Томе“ и сам Хамас потврдио, да су то оружје купили од Украјинаца. Веровали у то или не?

Напад Хамаса на Израел, који се догодио 7. октобра био је изненађење не само за Израел, већ и за цео свет. Поред напада, занимљиво је било видети и с којим наоружањем су то хамасовци, напали Израел. И гле чуда, поред бившег совјетског наоружања, ту су се нашла и савремена западна убојна средства укључујући и америчка. Путеви оружја су слична путевима новца, стога се не каже џабе, пратите путеве новца и све вам је јасно. У овом случају, прате се серијски бројеви код наоружања и јасно се указује одакле је дошло. Игром случаја, ово наоружање је дошло из Украјине.

принтскрин

Многима се тада учинило да чују Русе и њихову реч „давај давај“. Очигледно, у последњих годину дана, ти експерти лоше спавају, јер им се привиђају Руси и „давај давај“ (гле чуда и Украјинци кажу „давај давај“).

Током борбе, израелске војске и Хамаса, Израелци су успели да заробе неколико хамасових возила са убојним теретом. И при погледу на то наоружање видела су се противоклопна средства од британских NLW, шведских АТ-4 и Carl Gustaf 8.4 cm recoilless rifle до америчких M72 LAW и других. Е онда, увидом у њихове бројеве Израелци су брзо утврдили да су та средства дошла из Украјине. Дакле, због корупције у тој држави (Украјини), уместо да су завршила на фронту према Русији, завршише на Блиском истоку.

принтскрин

Тада су многи експерти, тврдили да су Руси својим супер способним средствима заслепили израелске стражарнице и контролне торњеве. Џаба им је било приказивати и снимке, где се јасно види да хамасовци из снајперских пушака прво уништавају камере и друга техничка средства контроле и затим пикаповима, багерима, тракторима пробијају ограде. А изнад њих, параглајдерима упадају на саму територију Израела, фактички вршећи десант.

принтскрин

Међутим, експертима ни то није било довољно, већ су они потцењујући хамасовце, још увек чули оно руско „давај давај“ (јер ваљада од руског једино знају ту реч).

И добро, за њих су Руси криви за све, и кад иду да се олакшају и кад им одређене службе не уплате принадлежности на њихове рачуне, јер нису добро радили.

А да, откуд толика прашине у Конгресу САД због хамасовог наоружања? Па зар NLW, АТ-4, Carl Gustaf 8.4 cm recoilless rifle, M72 LAW, М-16, М-4 и друго, нису Руска средства?Изгледа ипак, да та средства јесу руска. Јер иначе, како другачије да дођу на Блиски исток?

принтскрин јутјуб

Али неко је у Конгресу САД ипак озбиљан и не види Русе на сваком ћошку. У Вашингтону се поставило питање, откуд њихово оружје у хамасовим рукама? И одговор су сазнали – из Украјине.

принтскрин

Јер Американци нису глупи, како их сматрају неки експерти. Американци знају да је и код њих и у Русији, ХАМАС проглашен за терористичку организацију и да исти не могу ући ни у САД ни у Русију. То што неки експерти, то не знају, то је питање за експерте.

А Хамас је ипак потврдио, да му је оружје стигло из Украјине а не из Русије. Јер за Русе, они су терористи.

Не треба заборавити, да је Израел чедо и Руса и Американаца и да исти неће дозволити да им чедо нестане. Ко то не зна, справом се назива експертом. Јер понекад треба нешто и прочитати, да би се знало. Експерти не читају, они су рођени такви.

Прича се прича, да Руси долазе. А ка Средоземном мору плове кинески ратни бродови. Опет су овај пут, Руси, Американци и Израелци нешто закували!!!

Како јавља Танјуг (Телеграфска агенција нове Југославије): „ДАВАЈ, ДАВАЈ“.