КИЈЕВОМ ОДЈЕКУЈУ ДЕТОНАЦИЈЕ! ГОРИ СКЛАДИШТЕ ГОРИВА, НЕСТАЛО СТРУЈЕ И ВОДЕ! КРЕНУО ТРЕЋИ ТАЛАС НАПАДА

Украјинска престоница од раног јутра 2. јануара нашла се под жестоким ракетним ударом руске војске, који је дупло јачи од последњег ракетног напада који се догодио последњих дана уочи истека 2023.

У раним јутарњим часовима град је нападнут најпре новим типовима дронова камиказа типа герањ који су знатно тиши и који су због употребе карбонских влакана теже уочиви на небу. Наводно је 39 дронова камиказа погодило своје циљеве, а онда је уследио масовни ракетни напад.

“Постоји могућност лансирања „Калибра“. Непријатељ користи различите летелице у ваздуху, различите врсте оружја, кинжале, рекао је портпарол ваздухопловства Јуриј Игнат на телевизији.

Руски ракетни удари на украјинску престоницу Кијев јутрос су, како се извештава, пореметили снабдевање електричном енергијом и водом већине града, при чему је погођена најмање 1 трафостаница, што је изазвало озбиљну штету и велики пожар.

На удару руских ракета нашао се и највећи продајни салон електричних аутомобила Тесла у власништву милијардера Илина Маска који је сравњен до темеља.

0 коментара на “КИЈЕВОМ ОДЈЕКУЈУ ДЕТОНАЦИЈЕ! ГОРИ СКЛАДИШТЕ ГОРИВА, НЕСТАЛО СТРУЈЕ И ВОДЕ! КРЕНУО ТРЕЋИ ТАЛАС НАПАДА

  1. Сравњен и салон аутомобила Тесла у властништву Илона Маске – па предпостављам да је ту био Центар официра саветника из НАТО-а, јер шта би им сметали аутомобили као аутомобили.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *