ХАМАСОВ УДАР С НЕБА:”СНИМАК ПОГИБИЈЕ ИЗРАЕЛСКИХ ВОЈНИКА”, ФОТО, ВИДЕО

Израелске одбрамбене снаге нападају палестински покрет Хамас користећи беспилотне летелице док напредују кроз појас Газе. Палестинске снаге бацају бомбе из дронова на израелске пешадијске јединице и оклопна возила.

принтскрин јутјуб

Употреба дронова од стране палестинских снага представља значајну претњу за израелске трупе. С обзиром на то да се израелски војници, судећи по бројним сликама на интернету, крећу у групама, бацањем бомби и експлозивних направа из беспилотних летелица могу да им нанесу значајну штету.

Хамасово војно крило објавило је снимак дрона који баца бомбу на јединицу израелске војске у области источно од града Бејт Хануна. На снимку видимо како оператер беспилотне летелице Хамаса примећује израелску јединицу која се креће у близини рушевина стамбеног насеља.

принтскрин јутјуб

Након тога, дрон се приближава подручју израелске војне концентрације и из њега се бацају бомбе. Долази до експлозије. Нема информација о израелским војним жртвама након овог напада.

принтскрин јутјуб

Израелске одбрамбене снаге изводе копнену војну операцију у Појасу Газе. На територију палестинске енклаве уведене су оклопне и пешадијске јединице израелских копнених снага које су имале задатак да траже и уништавају припаднике палестинског покрета Хамас и његову војну инфраструктуру.

принтскрин јутјуб
принтскрин јутјуб

Међутим, копнена операција израелске војске неизбежно укључује тешке губитке у редовима израелске војске. Чак и дугорочна припрема за распоређивање копнених снага, која се састојала од масивних ракетних и бомбашких напада на палестинску енклаву, која је буквално збрисала стамбена подручја Газе, не гарантује израелској војсци брзо и безбедно кретање кроз ову територију.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *