РАТ СНИМЦИМА: ИСЛАМСКИ СВЕТ ОПТУЖУЈЕ ИЗРАЕЛ, ТЕЛ АВИВ КРИВИ ИСЛАМСКИ ЏИХАД ЗА МАСАКР ЦИВИЛА У БОЛНИЦИ ПОСЛЕ ЕКСПЛОЗИЈЕ! БЛИСКИ ИСТОК СВЕ БИЖИ ТОТАЛНОМ РАТУ

Страдање 600 цивила у стравичној експлозији када је пала авионска бомба или ракет за шта се међусобно оптужују Израел и Хамас плус Исламски свет изазвао је после шока прави медијски рат снимцима.

Обе стране доказују преко друштвених мрежа да они нису криви за напад на болницу у којој је према последњим информацијама страдало више од 600 цивила, рањеника и лекара, а више од 1000 рањено још више доливају уље на ватру.

Док се стравични снимци масакра шире интерентом почео је тихи рат новим снимцима. Израел преко неколико својих доказује да је масакр изазвала ракета коју је испалио Исламски џихад из Газе и да је приликом лансирања једна ракета изгубила снагу и пала на болницу и експлодирала. То је поткрепњљено обичним и ИЦ снимцима на којима се види ракета како полеће и пада.

Међутим, Ал Џазира с друге стране приказала је своју верзију шта се догодило у баптистичкој болници која је разнета.

На снимку који је емитован види се како ракете полећу, заик као следи пресретање у ваздуху и пад, а онда и две експлозије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *