ОПЕРАЦИЈА ОРЛОВА КАНЏА ОД НАДЕ ДО ДЕБАКЛА: СПАСАВАЊЕ АМЕРИЧКИХ ТАОЦА ИЗ АМБАСАДЕ У ТЕХЕРАНУ

Двадесет и четвртог априла 2023. навршило се тачно 45 година од неуспешне операције “ Орлова канџа“,…