СЛЕТАЊЕ МАТИЈАСА РУСТА ЦЕСНОМ НА ЦРВЕНИ ТРГ: Пропуст совјетске ПВО или паклени план за највећу чистку официра после Стаљина

На данашњи дан 28. маја 1987 године пре 36 година ваздухопловни ентузијаста и спортски пилот Немац…