ЛЕБЕДЕВ ОПТУЖИО БУКУРЕШТ: РУМУНСКА ПВО УЧЕСТВОВАЛА У ОДБРАНИ УКРАЈИНСКЕ ЛУКЕ ИЗМАИЛ! ДВА Ф-16 УШЛА НА ПРОСТОР УКРАЈИНЕ

Познато је да је у одбијању напада учествовала не само украјинска, већ и румунска противваздушна одбрана, наводи да су на крају напада два ловца из Румуније улетела на територију Украјине

Румунске снаге ПВО учествовале су у одбијању ноћног напада на Измаил, изјавио је за РИА Новости координатор Николајевског проруског отпора Сергеј Лебедев.”

„Познато је да је у одбијању напада учествовала не само украјинска, већ и румунска противваздушна одбрана, наводи да су на крају напада два ловца из Румуније улетела на територију Украјине“, рекао је саговорник агенције.

Како је приметио Лебедев, румунски авиони су отишли ​​након летења дуж обале.

Украјински медији су у петак увече известили о експлозијама у Измаилу у Одеској области Украјине . Како је јутрос рекао Лебедев, руска војска је током напада на град погодила лучку инфраструктуру, укључујући складишта западне оклопне технике, а такође је елиминисала румунске плаћенике и милитанте Оружаних снага Украјине.

5 коментара на “ЛЕБЕДЕВ ОПТУЖИО БУКУРЕШТ: РУМУНСКА ПВО УЧЕСТВОВАЛА У ОДБРАНИ УКРАЈИНСКЕ ЛУКЕ ИЗМАИЛ! ДВА Ф-16 УШЛА НА ПРОСТОР УКРАЈИНЕ

  1. Rumuni, vecite ulizice, prodane duse…ni nama srbima NIKADA nisu bili iskreni prijatelji, vec cist interes. Ne zanosimo se da su nam rumuni prijatelji, NIKAD!
    Rumunija VESTACKA tvorevina, da bili bili kao zabijen klin medju nas slovene, da nas pocepaju!

  2. stvarno su bRezobrazni ovi Rumuni… a i Ukrajinci…
    ..
    Rusi ih napadaju, a oni umesto da se predaju, da izvrse harakiri, da se sami samoubiju, da padnu na kolena i mole Putina za milost….. oni se … zamislite to

    BRANE!!!

    da dobro ste procitali, BRANE SE, bore se, ne daju se….

    strashno!!!!

    i to se bore protiv, kako ono rusofili rekoste, najbolje vojske na svetu, to jest ruske!!!

    ajd sto se brane nego sto napadaju!!!

    da se prekrstis sa dve ruke, sa dve noge da se krstish!!!


    pa da, nisu to Srbi da beze na trakatorima, ili da se izvlace iz misjih rupa sa tenkovima na Kosovu i da se hvale kako ih Ameri nisu unistili i onda tutanj za Srbiju.

    e ovako se ratuje

    ali to ovdasnji ne znaju

  3. Nije to nista novo , kepec je procitan i jasno je da nece uzvratiti a upravo je jedna nazovi nato drzava uzela direktno ucesce u sukobu druge drzave. Samo sto je rekao da ce takav slucaj biti tretiran kao napad na rusiju, i po kozna koji put je pogazio sopstvenu rec. Neopisiva veleizdaja same Rusije od njenog predsednika ! koji pritom nje rus. A to imamo i u srbiji, tako da !!!!?????

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *